Thema Dybron

Dybron, voor praktische, digitale business informatie.

Dybron wil praktische, digitale business informatie bieden voor professionele gebruikers. De ontwikkelingen in veel vakgebieden gaan snel. Het bijhouden van al die veranderingen is bijna ondoenlijk voor professionals die snel en efficiënt willen werken. Voor die professionals wil Dybron een vertrouwde partner zijn. De mensen achter Dybron hebben ruime ervaring in de bouw, werktuigbouwkunde, elektrotechniek, in consultancy en in het aanbieden van digitale informatie voor professionals. Dybron wil zich onderscheiden met:

  • eenvoudig toegankelijke informatie, toegespitst op professionele doelgroepen.
  • actuele en betrouwbare informatie, degelijk onderbouwd en met uitgebreide documentatie.
  • informatie op meerdere werk- en denkniveaus, toepasbaar voor management, engineering, uitvoering en controle van projecten.

De mensen achter Dybron

De makers van Bouwgegevens.nl zijn zelf afkomstig uit de bouw- en installatiebaranche . Daarom is er goed nagedacht over de verschillende informatiesoorten en toegangsmogelijkheden. Op Bouwgegevens.nl vind je zowel de kostenkengetallen en bouwvoorschriften voor de ontwerpfase als gedetailleerde informatie voor het opstellen van een werkbegroting (kosten gegevens zijn nog in ontwikkeling). Bouwgegevens.nl bestrijkt het gehele bouwtraject, van eerste initiatief en onderzoek tot aan de uiteindelijke uitvoering en de eindcontroles.

Bouwgegevens.nl wil dé digitale kennisbank voor bouwend Nederland zijn. Ons team zal er daarom alles aan doen om de gegevens actueel en betrouwbaar te houden.


Bouwgegevens.nl maakt gebruik van cookies

Door op akkoord te klikken of door gebruik te blijven maken van deze website, geeft u toestemming voor het plaatsen van cookies bij bezoek aan de websites van Dybron. Klik hier voor meer informatie.

Akkoord